Фестиваль педагогічної творчості в Уманському педагогічному

Фестиваль педагогічної творчості в Уманському педагогічномуНещодавно в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбувся 23-й фестиваль педагогічної творчості.
Тематика фестивалю була приурочена до 125-річчя від дня народження Антона Семеновича Макаренка, 150-річчя від дня народження Володимира Івановича Вернадського та 150-річчя від дня народження Бориса Дмитровича Грінченка. Імена цих відомих людей надихали та окрилювали всіх учасників і глядачів нинішнього дійства, були стимулом у досягненні нових вершин.

Всі творчі ідеї та починання знаходять підтримку ректора університету – доктора педагогічних наук, професора, члена-кореспондента Національної академії педагогічних наук України Побірченко Наталії Семенівни, а також адміністрації та профкому вишу.

Програма фестивалю була цікавою і різноманітною, насичена добром, позитивними емоціями та гарним настроєм!

Цьому сприяли заплановані: презентації інститутів, конкурси «калейдоскоп педагогічних ідей», декламаторів, «робота з залою», домашнє завдання – «Освіта: погляд через віки». У ході виконання завдань студенти продемонстрували акторську майстерність, проявили креативні здібності, сценічну культуру, уміння фантазувати через дійство, яке розкриває бачення педагогічної науки крізь призму історії.

За результатами виступів кожна команда була нагороджена Почесними грамотами в таких номінаціях:
– «За майстерне володіння словом» – команда Інституту розвитку дитини.
– «За творчий та інтелектуальний потенціал» – команда Інституту природничо-математичної та технологічної освіти.
– «За акторську майстерність» – команда Інституту соціальної та економічної освіти.
– «За оригінальні втілення педагогічної ідеї» – команда Інституту філології та суспільствознавства.

Залишилося лише побажати нашим студентам ніколи не зупинятися на досягнутому, підкорювати нові педагогічні вершини, бо саме від них залежить творче майбутнє та освіта підростаючого покоління!

Прес-центр УДПУ



Фестиваль педагогічної творчості в Уманському педагогічномуФестиваль педагогічної творчості в Уманському педагогічному

Фестиваль педагогічної творчості в Уманському педагогічному

Схожі публікації


Догори