Відбулося традиційне свято для обдарованих дітей «Крок за кроком»

Відбулося традиційне свято для обдарованих дітей «Крок за кроком»22 травня 2013 року у Путильському районному Будинку культури відбулося традиційне свято для обдарованих дітей «Крок за кроком», організоване відділом освіти, молоді та спорту Путильської райдержадміністрації, районною організацією Профспілки працівників освіти і науки України, районним методичним кабінетом.

Щирі слова привітання для юних обдарувань прозвучали від голови райдержадміністрації В.Т. Сафроняка, голови районної ради Д.М. Ославського, начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації В.О. Гребенщикова.

Гості та організатори свята нагородили переможців ІІІ, ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів БМАН, переможців Міжнародного мовного літературного конкурсу учнівської молоді ім.Тараса Шевченка, переможців Міжнародного конкурсу ім. Петра Яцика та переможців спортивних змагань грошовими винагородами.

Щирими оплесками привітали присутні педагогів-наставників, які підготували переможців.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Гребенщиков В.О. та голова районної організації Профспілки Шевчук Л.І. вручили вчителям подяки за значний особистий внесок у розвиток освіти району, високий професіоналізм, вагомі результати в роботі з обдарованими дітьми та грошові премії.

Святковий настрій доповнили виступи вихованців Путильського районного центру дитячої та юнацької творчості, переможців та призерів обласних та Всеукраїнських фестивалів-конкурсів.

Путильська районна організація Профспілки, Чернівецька область

Схожі публікації


Догори