Обласна влада привітала обдаровану молодь Вінниччини

Обласна влада привітала обдаровану молодь ВінниччиниТрадиційне свято-зустріч з талановитою учнівською та студентською молоддю «Таланти Поділля – 2012» відбулося у стінах музично-драматичного театру ім. М. Садовського.

Вшанувати інтелектуальну еліту Вінниччини завітали заступник голови обласної державної адміністрації Любов Спірідонова, заступник голови обласної Ради Юрій Медведєв, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк, голова обкому Профспілки працівників освіти і науки України Сергій Пугачов та народний депутат України, ректор ВНАУ Григорій Калетник.

Дипломами, почесними грамотами Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради, грамотами управління освіти і науки облдержадміністрації, а також грошовими преміями (найменша з яких цього року складає 500 грн, найбільша – 3,2 тис. грн) нагороджували переможців ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських предметних олімпіад, ІІ і ІІІ етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, призерів спортивних змагань, переможців Всеукраїнських мистецьких та технічних конкурсів та педагогів, які їх підготували.

Нагороди отримали також кращі студенти та учні професійно-технічних навчальних закладів, які здобули перемоги на обласних та Всеукраїнських конкурсах фахової майстерності, заклади та установи освіти області, що стали переможцями Міжнародної виставки «Сучасні навчальні заклади – 2012».

Загалом на святі було нагороджено 289 учнів та 213 педагогічних працівників. А на преміювання обдарованої молоді та їх наставників використано майже півмільйона гривень.

Вінницька обласна організація Профспілки



Обласна влада привітала обдаровану молодь Вінниччини

Схожі публікації


Догори