Дошкільники Вінницької області відзначили професійне свято

Дошкільники Вінницької області відзначили професійне свято24 вересня в актовій залі Вінницького інституту післядипломної освіти педагогічних працівників відбулися урочистості з нагоди святкування Всеукраїнського Дня довкілля, вітали працівників дитячих садочків Вінниччини.

З вітальними словами до дошкільників звернулися перший заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена Чорна, заступник голови – керівник апарату Вінницької ОДА Олександр Прокопчук, голова Вінницького обкому Профспілки працівників освіти і науки Сергій Пугачов, головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Тамара Бачинська.

Святкування супроводжувалося нагородженням кращих працівників сфери.

Грамотами та грошовими преміями за зайняті призові місця нагороджено учасників обласного етапу першого Всеукраїнського конкурсу «Вихователь року» та обласного конкурсу «Творча скарбничка» в номінації «Дошкільна освіта. Впевнений старт».

Грамоти та грошові премії Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради отримали 20 працівників дошкільної освіти за значні досягнення в реалізації державної політики в галузі дошкільної освіти, вагомий вклад у розвиток та вдосконалення роботи дошкільних навчальних закладів; почесними грамотами та грошовими преміями Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, обкому Профспілки працівників освіти і науки Вінницької області за значні досягнення в реалізації державної політики в галузі дошкільної освіти, за вагомий вклад у розвиток та вдосконалення роботи дошкільних навчальних закладів нагороджено ще 35 працівників.

Вінницька обласна організація Профспілки



Дошкільники Вінницької області відзначили професійне святоДошкільники Вінницької області відзначили професійне свято

Схожі публікації


Догори