Наше Приорілля пишається своїми жінками

Наше Приорілля пишається своїми жінкамиСаме жінка є втіленням початку нового життя, берегинею тепла та ніжності, споконвіків оберігає сімейні цінності, традиції, культуру і духовність. Без перебільшення можна сказати, що світ тримається жінками.

Усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, віра, надія, любов – пов’язане з жінкою. Вона є уособленням щоденної радості та творчого піднесення, а ще окрасою нашого рідного Приорілля.

Писати про жінку завжди складно. Складно через те, що маєш сумнів, а чи можна взагалі збагнути жінку в її всевимірності і чим власне вимірюється жінка – красою, добротою, щирістю чи розумом.

Жінкою охоплюється все – від найменших дрібниць до найтонших нюансів. Земля вступає в еру Великої жіночності. Жінка повинна сама піднятися духовно, щоб повести за собою.

Саме всі ці якості поєднала у собі Шаровська Марина Григорівна, голова Царичанського райкому Профспілки працівників освіти і науки України, голова районної Громадської ради – ініціативна, творча, надзвичайно ерудована особистість. Вона завжди і в усьому подає приклад добра, вірності, терпіння, любові до рідного краю та оточуючих. Бо саме в любові сила людини.

Хоч там що, наше життя прекрасне, бо саме життя – це вже чудо. Недаремно Марина Григорівна своїм життєвим девізом взяла слова Моцарта: «Життя – це завжди посмішка, навіть коли по обличчю течуть сльози». Вона завжди займає активну позицію і наполеглива у досягненні своїх цілей.

30 листопада 2013 року Віце-Прем’єр-Міністр України Олександр Вілкул відзначив 45 видатних жінок Дніпропетровської області в рамках проекту «Краща Жінка Придніпров'я-2013».

З метою підвищення статусу жінок в суспільстві, їх ролі у політичній, економічній, культурній, соціальній сферах проводиться урочисте відзначення видатних жінок області. Серед переможниць конкурсу була і Шаровська Марина Григорівна.

Ми пишаємось своїм лідером.

Н.В. Яшна, член президії Царичанського РК Профспілки

Схожі публікації


Догори