Нагорода за фахову і щиру працю профлідера освітян Самбірщини

Нагорода за фахову і щиру працю профлідера освітян СамбірщиниЦентральний комітет Профспілки та Львівська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України нагородили голову Самбірської районної організації Профспілки Ірину Степанівну Цуприк нагрудним знаком галузевої профспілки «Заслужений працівник профспілки освіти і науки України» зі ступенем «Бронзова відзнака» за успіхи в захисті соціальних прав та інтересів спілчан. Це нагорода, яка, завдяки увазі колег, підоспіла вчасно, коли людина ще особливо цінує увагу до себе і своєї праці, відтак розкриває нові резерви для подальшого трудового поступу.

Відзнака колег із нагоди сорокаріччя особливо дорога та цінна, стає стимулом на довгій ще трудовій дистанції.

17 років в освіті. З них 14 – на стезі профлідера освітян Самбірщини, в краї, де народилася і зростала – у мальовничому селі Чуква. Там закінчила середню школу, згодом прийшла сюди вчителювати. Одразу після здобуття вищої освіти у Дрогобицькому педінституті на факультеті української філології працювала заступником директора з виховних питань в сільській Блажівській середній щколі. Вочевидь, тут найбільше і проявилися організаторські здібності Ірини. Тож невдовзі була обрана головою профспілки вчителів району. На цій посаді знайшла себе, а люди її, обравши Ірину Степанівну депутатом районної ради.
Вона доброзичлива, творча особистість, готова прийти на допомогу кожному, хто цього потребує, і хто до неї звертається.

Ми знаємо: наша Ірина Цуприк в роботі громадської організації – одна з кращих в області. Однак ніколи не акцентує увагу на своїх і наших громадських здобутках, бо, каже, багато чого ще треба вибороти, здобути у наших соціальних партнерів – влади і роботодавців, а те, що маємо, відчувають всі.

Взяти хоча б поліпшення умов праці в сільських освітніх закладах, безкоштовний і врегульований доїзд учителів до місця роботи, оплата комунальних послуг вчителям у сільській місцевості. Цікаві пізнавальні поїздки активу та його навчання. Наш районний профлідер, як то кажуть, «тихою сапою» багато робить для людей, проявляє позицію рівноправного соціального партнера. Втім, як сама не раз наголошує, велике значення має постійна і принципова підтримка, увага до її ініціатив обласної організації галузевої Профспілки, особисто голови Марії Яцейко, заступника Галини Долішньої, активних і фахових юристів профспілки.

Ірина Степанівна намагається допомогти спілчанам матеріально і морально. Запам’яталися цікаві поїздки вчителів на Закарпаття, пам’ятними літературними місцями України.

Наша профлідер добилася, щоб учителі до свого професійного свята одержували премії і винагороди згідно вкладеної особистої праці. Ірина Цуприк – симпатична, комунікабельна і гарна жінка, з якою кожному приємно поспілкуватися.

Педколектив району, колеги сердечно вітають Ірину Степанівну з гарною датою від Дня народження. Бажають їй творчої наснаги, енергії, оптимізму для здійснення найсвітліших сподівань та задумів. Нехай її глибока відданість праці проростає щоразу красивою квіткою радості. Вона вміє віддавати часточку своєї душі людям, а це вже багато.

Нехай професійний досвід, організаторські здібності та лідерські якості Ірини Цуприк і надалі слугують на благо кожного члена профспілки. А життя її буде щедрим на світлі події та приємні несподіванки, і доля буде теж щедрою на заслужену повагу і людську шану, нехай удача та любов не минають життєві дороги нашої Ірини Степанівни.

Бажаємо щонайбільше перемог у нашій спільній праці на користь працівників освітянської ниви!

Ольга Бобак,
учителька, заступник голови Самбірської районної організації Профспілки

Схожі публікації


Догори