Студентські ігри ОНУ – це вам не іграшки

Студентські ігри ОНУ – це вам не іграшкиМожливостей провести травневі вихідні є неймовірне різноманіття. І погодьтесь, що дуже непросто заохотити людину, тим паче студента, брати участь у заході, який відбувається у вихідний день. Але немає нічого неможливого. І це вже другий рік поспіль доводить Профком студентів та аспірантів Одеського національного університету імені І.І. Мечникова, що за підтримку адміністрації університету та Профкому співробітників проводить ІІ міжфакультетську спартакіаду «Студентські ігри».

Ранок 17 травня на СОБ «Чорноморка» видався доволі спокійним. Працівники бази відпочинку поволі готувалися до відкриття нового сезону. Та вже опівдні базу наповнило студентство – так почався перший день змагань.

Команди від 13-ти факультетів та інститутів змагалися у 10 видах спорту і не тільки. Кращі команди були визначенні у змаганнях з футболу, баскетболу, волейболу, настільного тенісу, перетягування канату, проведення зарядки, у конкурсі «Візитка» та «Що? Де? Коли?», в конкурсі плакатів та підтримці команд.

Голова Профкому студентів Вадим Пєнов відзначив, що цей захід унікальний, адже включає в себе змагання спортивного, інтелектуального та творчого характеру одночасно.

Кожна із команд була одягнена у футболки заздалегідь обраного кольору із емблемами профкому та університету.

В урочистому відкритті змагань взяв участь ректор університету Ігор Коваль разом представниками адміністрації. Деякі з них, зокрема проректор з науково-педагогічної роботи Вадим Хмарський, були у складі журі.

Кожен із факультетів, окрім підтримки вболівальників, залучився і підтримкою представника адміністрації свого факультету. Студентам випала неабияка можливість побачити деканів та заступників деканів своїх факультетів із запалом вболіваючих за команду факультету, і не в ділових костюмах, а у спортивних.

Спартакіада тривала майже два дні. За час проведення учасники могли відновити свої сили смачними сніданками та обідами.

Після закінчення змагань на учасників чекало офіційне нагородження. Були визначення переможці окремо за кожним із видів змагань та окремо у загальному заліку.

Так, третє місце у загальному заліку посів геолого-географічний факультет, срібло цього року за хімічним факультетом, і вже другий рік поспіль підняла кубок над головою команда Інститут інноваційної та післядипломної освіти.

Учасники команд, які посіли призові місця у загальному заліку, нагородженні медалями. Але не подумайте, що всі інші були аж занадто розчаровані. Ті, хто не привіз медалей додому, - привезли купу гарного настрою та позитивних емоцій, які допоможуть не падати духом перед непростим періодом навчання – сесією. І як би не було шкода, але 5-ку в залікові ти не заробиш влучним 3-х очковим кидком чи влучним ударом в «9-ку» воріт.

Мелінов Денис,
заступник голови Профкому студентів та аспірантів ОНУ


Студентські ігри ОНУ – це вам не іграшкиСтудентські ігри ОНУ – це вам не іграшки

Студентські ігри ОНУ – це вам не іграшкиСтудентські ігри ОНУ – це вам не іграшки

Студентські ігри ОНУ – це вам не іграшкиСтудентські ігри ОНУ – це вам не іграшки

Схожі публікації


Догори