Красуня Дрогобицького педагогічного університету

Красуня Дрогобицького педагогічного університетуОдинадцятий рік за ініціативи студентської профспілки Дрогобицького педуніверситету проводиться молодіжне свято «Красуня університету – 2014». Свято стало подією не лише для вищого навчального закладу, а й для міста. Про це свідчить переповнений зал міського Народного дому з глядачів та уболівальників різного віку та соціального статусу.

– Це добра нагода для промоуції педуніверситету та нашої молодіжної громадської організації, – каже голова студпрофкому Ігор Гівчак. – Конкурс згуртовує студентів – спілчан різних курсів і факультетів, має добру репутацію: де студентська профспілка, там справедливість. До складу журі обирають достойних членів. Враховуються і симпатії глядачів.

Подальша «доля» красунь вимагає об’єктивного суддівства: переможниці беруть участь в інших, регіональних конкурсах, зокрема. Щоб більше красунь відчувало себе королевами та принцесами, факультетські профкоми теж проводять ці популярні конкурси на своєму рівні.

Цьогоріч 8 учасниць-студенток університету виборювали перемогу в п’яти номінаціях. Серед номінацій важливе значення, аніж дефіле в купальниках та вечірніх сукнях, мають інтелектуальні змагання та показ «свого таланту», в числі яких можуть бути не лише педагогічний.

Красунею університету цьогоріч стала першокурсниця інституту іноземних мов Софія Савчин. У трійці найгарніших і найцікавіших за продемонстрованими здібностями - третьокурсниця історичного факультету Марічка Трубич та студентка другого курсу музично-педагогічного факультету Оля Прокопик.

Наскільки студентській профспілці вдалося бути переконливими в організації цього свята молодості і краси, свідчить рівень і кількість спонсорів. Серед яких – традиційні: телерадіокомпанія «Алсет», відпочинковий комплекс «Залісся», трускавецький розважальний клуб «Казанова». Розважальний клуб організовує найактивнішим учасникам свята і другу частину свята – вечір відпочинку. До спонсорів цьогоріч приєдналася й філія «Надра банку».

Як правило, конкурс «Красуня університету» завершує трудовий навчальний рік і з гарним настроєм проводжає студентів на виробничу практику та відпочинок, щоб пам’ятали свій студентський трудовий колектив і чекали наступних зустрічей у альма-матер, поверталися з новими креативними ідеями у свій студенський профком.

Софія Лепех, Дрогобич


Красуня Дрогобицького педагогічного університету

Схожі публікації


Догори