Обласна організація звітує про роботу

Обласна організація звітує про роботу11 лютого 2016 року у приміщенні Академії праці, соціальних відносин і туризму ФПУ відбулось засідання ради та президії Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Рада обласної організації прозвітувала про свою роботу у 2015 році. Прийнято постанову з питання порядку денного засідання «Про роботу обласної організації Профспілки у 2015 році та основні напрямки діяльності щодо реалізації рішень VІІI з’їзду Профспілки працівників освіти і науки України».

Радою затверджено план заходів Київської обласної організації Профспілки з реалізації основних напрямків діяльності Профспілки працівників освіти і й науки України на 2016-2020 роки.
На засіданні президії ради розглянуто та затверджено звіти обласної організації до вищих за підпорядкуванням профспілкових організацій з окремих напрямків статутної діяльності.
Члени зібрання заслухали та затвердили звіт про виконання профспілкового бюджету обласної організації у 2015 році та затвердили кошторис витрат на 2016 рік.

Київська обласна організація

Схожі публікації


Догори