Рада Тернопільської обласної організації Профспілки

Рада Тернопільської обласної організації Профспілки22 березня 2012 року у Будинку профспілок відбулося чергове засідання ради Тернопільської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

На засіданні заслухано й обговорено звіт ради за період роботи з 1 січня до 31 грудня 2011 року. Висвітлив питання О.Я. Равлик, голова облпрофорганізації, у доповіді якого було подано розгорнутий аналіз роботи найвищого виборного органу профспілки освітян області у 2011 році, вказано на важливі питання, вирішення яких вимагає глибокого й змістовного вивчення, аналізу, постановки відповідних завдань та пошуку найоптимальніших шляхів їх реалізації.

У ході обговорення звіту найбільш жваву реакцію присутніх викликало обговорення не тільки удосконалення форм і методів роботи з напрямку соціально-економічного та правового захисту членів профспілки, а й необхідність продовження в наступному році налагодження соціального партнерства, поглиблення дієвого соціального діалогу з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Пріоритетними завданнями роботи обласної організації й надалі залишатиметься дотримання статутних норм, що має забезпечити організаційне зміцнення обласної організації профспілки та її структурних ланок, аналіз стану діяльності системи освіти області в частині забезпечення законних прав працівників освіти, створення належних умов для їх професійної діяльності.

На сучасному етапі важливого значення для досягнення намічених цілей та виконання поставлених перед Профспілкою завдань набуває підвищення рівня інформованості спілчан. Оперативне поширення інформації, в тому числі й за допомогою сучасних електронних засобів, може і повинно стати важливою складовою громадського визнання Профспілки – така необхідність визнана всіма членами ради. Саме тому в ході засідання було розглянуто й схвалено «Програму інформаційного забезпечення діяльності Тернопільської обласної організації профспілки на 2012-2015 роки».

Радою, також, розглянуто питання про виконання бюджету ради обласної організації Профспілки працівників освіти і науки у 2011 році та затверджено кошторис профспілкового бюджету на 2012 рік.


Тернопільська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори