Навчаємось граючи!

Навчаємось граючи!У відокремленому структурному підрозділі дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Ластівка» Донецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України пройшов триденний інтерактивний семінар-практикум «Від серця України до серця дитини».

На фінішну пряму вийшов проект «Школа вожатської майстерності-2016». На учасників семінару чекали цікаві лекції, інтерактивні ігри та індивідуальні завдання.

Із словами привітання, побажаннями успіху та творчої наснаги виступила т.в.о. голови Тетяна Заморська, начальник відділу методичного забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей Управління у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації Л.М. Котєльнікова.

Приїхавши в табір на відпочинок, хлопці та дівчата відразу потрапляють у світ гри. Продовжить своє життя і розвиток галерея під відкритим небом «Сад каміння», буде відкрито музейну експозицію «Український двір», «Музика вітру», для наймолодших «Поляна казок»,а також працюватимуть творчі майстерні при загонах. Для бажаючих працюватиме кімната психологічного розвантаження та релаксації (арома та спелеотерапія).

«Ластівка» готова гостинно зустріти дітей Донеччини!

 

Донецька обласна організація Профспілки

 

Навчаємось граючи! Навчаємось граючи!

 

Навчаємось граючи! Навчаємось граючи!

 

Навчаємось граючи! Навчаємось граючи!

 

Навчаємось граючи! Навчаємось граючи!

 

Схожі публікації


Догори