Донецький обком звітує

Донецький обком звітуєВідповідно до плану роботи 30 березня 2016 року відбувся ІІ пленум Донецького обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України.

Головним питанням порядку денного став звіт т.в.о. голови Донецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Тетяни Заморської про роботу обласної організації та кожної  її організаційної ланки за 2015 рік.

Доповідач відзначила, що для кожного члена обкому минулий рік був неоднозначним. Його можна розділити на «до» і «після». Проте пройшовши багатомісячні труднощі буднів АТО, перереєстровано обласну організацію на території, підконтрольній Україні, переоформлено всі належні документи і проведено обласну конференцію.

Свої діями всі довели, що Донецька обласна організація профспілки Працівників освіти і науки України не відступила від основної мети своєї діяльності – захист соціально-економічних, трудових прав та духовних інтересів працівників установ освіти.

Тетяна Заморська подякувала членам обласного комітету за плідну роботу протягом звітного періоду.

Під час роботи затверджено «Основні напрями роботи Донецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України на 2016-2020 роки», кошторис Донецького обкому Профспілки на 2016 рік.

Загалом за порядком денним проведено ґрунтовне обговорення й прийнято відповідні постанови.

 

Донецька обласна організація Профспілки

 

 

Донецький обком звітує Донецький обком звітує

 

Схожі публікації


Догори