Звітує Харківський обком

Звітує Харківський обком26 березня пройшов VІІ пленум Харківського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України, ключовими питаннями якого стали виконання угод соціального партнерства в закладах освіти м. Харкова та Харківської області й звіт про роботу обласної організації.

У роботі пленуму взяли участь керівники освітніх департаментів облдержадміністрації та міськради, управлінь та відділів освіти. Всього захід зібрав 320 учасників.

Було зазначено, що рівень угод, колективних договорів, їх змістовність поліпшилися, перш за все, за рахунок вимогливості профспілкової сторони, наявності інструктивно-методичних матеріалів та постійних роз’яснень і консультацій фахівців обкому. Керівники управлінь, відділів і закладів освіти також свідомо і серйозно ставляться до колдоговірних документів, адже вирішення багатьох питань покладено на них.

Після ознайомлення із досягненнями і недоліками та визначення із подальшими діями щодо розвитку соціального партнерства, учасники пленуму заслухали звіт обкому й ревізійної комісії.

Робота Харківської освітянської профспілки одноголосно була визнана задовільною, що дозволило впевнитися в тому, що ми в своїй діяльності рухаємося за правильним напрямом.

Ірина Медвідь, заступник голови Харківської обласної організації Профспілки


Звітує Харківський обкомЗвітує Харківський обком

Звітує Харківський обком

Схожі публікації


Догори