ІV пленум Дніпропетровського обкому Профспілки

ІV пленум Дніпропетровського обкому Профспілки15 лютого у Будинку профспілок м. Дніпропетровська відбувся ІV пленум Дніпропетровського обкому Профспілки працівників освіти і науки України.

У роботі пленуму взяли участь Леонід Олексійович Олефір – перший заступник начальника головного управління освіти і науки Дніпропетровської державної адміністрації, Валентина Олександрівна Лисенко – заступник начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України в Дніпропетровської області, фахівці управлінь, відділів освіти, відповідальні за роботу з питань охорони праці.

На пленумі було розглянуто: «Про виконання Закону України «Про охорону праці» і атестацію робочих місць працюючих в шкідливих умовах в установах і закладах освіти області.

З інформацією з цього питання виступили Леонід Олефір – перший заступник начальника ГУОН Дніпропетровської державної адміністрації, Галина Бєлікова – голова Дніпропетровської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

В обговоренні Валентина Лисенко – заступник начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України в Дніпропетровської області, Е. Козачковський – голова комісії з питань охорони праці Жовтневого райкому Профспілки України м. Дніпропетровська, О. Юшко – голова комісії з питань охорони праці Апостолівського райкому Профспілки України, Е. Кузьменко – голова Самарської районної організації Профспілки м. Дніпропетровська.

За результатами обговорення прийнято відповідну постанову. На засіданні також були розглянуті питання про виконання профспілкового бюджету Дніпропетровського обкому Профспілки працівників освіти і науки України за 2011 рік та затверджено бюджет обкому Профспілки на 2012 рік.

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки


ІV пленум Дніпропетровського обкому Профспілки ІV пленум Дніпропетровського обкому Профспілки

ІV пленум Дніпропетровського обкому Профспілки ІV пленум Дніпропетровського обкому Профспілки

Схожі публікації


Догори