На Дніпропетровщині визначили кращі первинки

На Дніпропетровщині визначили кращі первинкиПротягом 2012 року у Дніпропетровська обласна організація Профспілки проводила огляд на кращу первинну профспілкову організацію.

Обласний огляд проводився з метою підвищення рівня організаторської роботи профспілкових комітетів, посилення захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки, зміцнення і збереження профспілкової єдності.

Основні завдання огляду – посилення мотивації профспілкового членства, сприяння виконанню зобов’язань колективних договорів, розповсюдження кращого досвіду роботи профспілкових комітетів первинних профспілкових організацій.

До оглядової комісії надійшли 52 матеріали про роботу первинних профспілкових організацій від 26 районних, міських профспілкових організацій. Надані матеріали свідчать про позитивні приклади роботи профспілкових організацій, системність ведення профспілкової документації, високий рівень соціального захисту працівників з боку профспілки.

5 грудня 2012 року у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара відбулося урочисте підбиття підсумків обласного огляду на кращу первинну профспілкову організацію Дніпропетровської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України у 2012 році.

У залі були присутні голови первинних профспілкових організацій – переможці в міських та районних оглядах, керівники територіальних профспілкових організацій, керівники закладів і установ освіти.

Привітали учасників урочистостей голова Дніпропетровської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Галина Володимирівна Бєлікова, голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок Віталій Петрович Дубіль, перший заступник начальника головного управління освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації Леонід Олексійович Олефір.

Нагородження кращих первинних профспілкових організацій установ і закладів освіти провели голова Дніпропетровської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Галина Володимирівна Бєлікова та її заступник Сергій Борисович Козорог.

Музичні вітання переможцям огляду дарували найкращі самодіяльні колективи і виконавці – дипломанти обласного фестивалю художньої самодіяльності, який проходив протягом 2012 року майже в усіх містах та районах Дніпропетровської області.

Концертна програма була досить насиченою й цікавою. Запрошені мали можливість переглянути виступи талановитих освітян, а різнопланові вокальні, танцювальні номери справили неабияке враження на глядачів.

Творчі вітання були наповнені любов’ю до рідного краю, коханням, патріотизмом та закликом до єдності.

Особливо зворушливі були виступи Юлії Гандрабурової, Оксани Ромашко, Віталія Крата, Дар’ї Солдатової, Тетяни Рихель.

Справедливо високу оцінку присутніх отримали виконавці ансамблю «Ложкарі», колективу музичних керівників дитячих дошкільних закладів міста Дніпропетровська.

Майстерно були виконані твори Юлією Хваль, Вікторією Губіною, Світланою Совою, Оксаною Гаркушою, Анатолієм Поздняковим, Павлом Голубничим.
Самодіяльні колективи «Усмішка», «Вербчаночка» вразили хвилюючою щирістю та оригінальністю, здивували красою номерів колектив «Respect», гурт «Троянда». Завершив концертну програму, під бурхливі оплески, виступ Віталія Борща піснею «Україна».

Галина Бєлікова, профспілковий очільник області наголосила, що обласна організація Профспілки у своїй діяльності, поряд із питаннями захисту соціально-економічних прав і інтересів членів Профспілки, значну увагу приділяє задоволенню духовних потреб працівників освіти, сприяє поширенню самодіяльного мистецтва і народної творчості серед працівників, забезпечує заохочення освітянських колективів та окремих виконавців до участі у профспілкових заходах.

Вона зазначила, що в Дніпропетровській області є велика кількість талановитих, майстерних працівників освіти, які не тільки самовіддано навчають і виховують майбутніх громадян України, а й вміють дарувати хвилини насолоди та радості, вражати всіх збереженням чистоти своєї душі, любов’ю до рідного краю, який прославляють у піснях і віршах.

Найголовніше для профспілкових організаторів – не тільки виявити природні здібності, але і вміти влаштувати свято для кожної освітянської душі. Велика вдячність, низький уклін всім учасникам урочистостей за те, що незважаючи на складність своєї праці, вони дарують красу своєї души, свою людяність спілчанам, допомагають перетворити життя на свято.

Дніпропетровська обласна організація Профспілки



На Дніпропетровщині визначили кращі первинкиНа Дніпропетровщині визначили кращі первинки

На Дніпропетровщині визначили кращі первинкиНа Дніпропетровщині визначили кращі первинки

Схожі публікації


Догори