Плідна праця та хороші враження

Плідна праця та хороші враженняАктуальні питання роботи виборних органів Профспілки в умовах децентралізації обговорили учасники обласного семінару, який проводився згідно з планом Рівненської обласної ради Профспілки працівників освіти і науки України на базі Здолбунівського району у червні цього року.

У семінарі взяли участь голови районних (міських) організацій Профспілки, первинних профорганізацій ВНЗ. Серед запрошених – голова Здолбунівської РДА С.Ю. Кондрачук, заступник голови Здолбунівської районної ради О.П. Бухало, міський голова І.О. Ольшевський, начальник відділу освіти Здолбунівської РДА Л.Є. Карпенко.

У своїх виступах вони окреслили проблеми, над вирішенням яких працює районна та міська влада, висловили готовність до подальшої співпраці з профспілковою стороною.

Під час роботи учасники семінару ознайомилися із співпрацею профкому та дирекції в ДНЗ «Ладоньки» та Дерманському НВК «ЗОШ І ст.- гімназія». 

Голова профкому первинної профспілкової організації ДНЗ «Ладоньки» Є.В. Мельник, завідувач Т.Л. Назаренко, методист А.О. Павленко презентували змістовну виставку адміністративної та профспілкової документації, стенди «Профспілкове життя», «Охорона праці».

Було що розповісти і працівникам Дерманського НВК «ЗОШ І ст.- гімназія». Змістовна презентація профспілкової роботи, яку підготувала і провела голова профкому І.І. Каменяка, зацікавила присутніх.

Під час засідання круглого столу відбувся обмін думками. Учасники семінару акцентували увагу на необхідності проведення зустрічей, якнайшвидшого налагодження дієвого соціального діалогу з новообраними головами громад, новопризначеними керівниками органів управління освітою; надання консультативної юридичної допомоги у питаннях захисту прав спілчан на працю, її гідну оплату, створення безпечних умов для роботи у навчальних закладах .

Яскраві враження в учасників семінару залишилися після екскурсій до гімназійних музеїв У. Самчука та Б. Тена, відвідин Дерманського монастиря, урочища Гурби.

 

Рівненська обласна рада Профспілки

Плідна праця та хороші враження Плідна праця та хороші враження

 

Схожі публікації


Догори