Пленум Житомирського обласного комітету Профспілки

Пленум Житомирського обласного комітету Профспілки5 квітня 2016 року в Будинку УМЦ профспілок області відбулося засідання комітету Житомирської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Головне питання, що було винесено на розгляд його учасників, – «Про роботу виборних органів організаційних ланок обласної організації Профспілки в умовах фінансової та адміністративної децентралізації» стали об’єктом серйозного аналізу та зацікавленого обговорення, визначення шляхів роботи у цьому напрямі.

У роботі пленуму взяли участь начальник управління освіти і науки  Житомирської облдержадміністрації Вадим Калінін та голова Федерації профспілок області Неля Паламарчук.

Учасники засідання уважно сприйняли виступ начальника управління освіти і науки  Житомирської облдержадміністрації Вадима Калініна, який акцентував увагу учасників засідання на активізації співпраці органів управління освітою та виборних органів профспілкових організацій з розглядуваних на засіданні питань.

Про шляхи вирішення проблем діяльності профспілкових організацій в цих умовах та завдання членських організацій Федерації профспілок області з реалізації рішень VІІ з’їзду Федерації профспілок України в своєму виступі говорила голова ФПО Неля Паламарчук.

З аналізом роботи виборних органів профспілкових організацій області з розглядуваних на засіданні питань виступив заступник голови обласної організації Профспілки Микола Красько.

Активну участь в обговоренні питання взяли: Тетяна Шляга – голова Народицької районної організації Профспілки, Михайло Стрільчук – голова Ружинської районної організації Профспілки, Тетяна Гаєвська – голова Овруцької районної організації Профспілки, Наталія Яценко – голова Олевської районної організації Профспілки, Валентина Чернявська – голова Черняхівської районної організації Профспілки, Оксана Горкуша – голова Баранівської районної організації Профспілки, Анжела Цветкова – голова Бердичівської міської організації Профспілки. Дискусія відбулася гостра та зацікавлена.

У своєму виступі голова облорганізації Профспілки Василь Когут акцентував увагу щодо проблемних питань які піднімалися в ході обговорення. Правовий інспектор праці обкому Профспілки Анатолій Коробчинський надав роз’яснення з питань атестації та оплати праці педпрацівників тощо.

На завершення роботи учасники засідання затвердили показники профспілкового бюджету за 2015 рік та ухвалили бюджет обласної організації Профспілки на 2016 рік. Результатом плідної роботи стали виважені рішення і відповідні постанови.

 

Житомирська обласна організація Профспілки

Пленум Житомирського обласного комітету Профспілки Пленум Житомирського обласного комітету Профспілки

 

Пленум Житомирського обласного комітету Профспілки Пленум Житомирського обласного комітету Профспілки

 

 

Схожі публікації


Догори