VII пленум комітету Житомирської обласної організації Профспілки

VII пленум комітету Житомирської обласної організації Профспілки3 квітня 2013 року відбувся VII пленум комітету Житомирської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Планове питання – робота та завдання організаційних ланок обласної організації Профспілки в умовах реформування системи освіти області.

У роботі пленуму взяв участь начальник управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації Олександр Пастовенський.

Заступник голови обласної організації Профспілки Микола Красько доповів учасникам пленуму про ситуацію в освіті області, необхідність вироблення єдиної тактики дій профспілкових органів усіх рівнів в умовах її реформування, а також наголосив, що наповнене конкретним змістом соціальне партнерство профспілкових організацій та керівництва навчальних закладів і установ освіти слугуватиме запорукою успішних реформ у системі освіти області на благо людини праці.

Учасники пленуму під час обговорення вступили в гостру та зацікавлену дискусію щодо фінансування галузі та оптимізації освітньої мережі.

Олександр Пастовенський звернув увагу на необхідність співпраці керівництва з виборними профспілковим органами в навчальних закладах та установах освіти у складних умовах реформування системи освіти області, шляхом вивчення, прогнозування ефективності заходів із ліквідації, реорганізації освітніх закладів зокрема малокомплектних шкіл, інтернатних закладів освіти.

Голова обласної організації Профспілки Василь Когут та начальник управління Олександр Пастовенський відповіли на запитання учасників пленуму.


Житомирська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори