Черговий пленум Волинської обласної організації Профспілки

Черговий пленум Волинської обласної організації ПрофспілкиУ приміщенні Волинського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся черговий пленум Волинської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

На порядок денний було винесено питання – «Про організацію та здійснення контролю виборними органами Профспілки за додержанням законодавства про працю в установах та закладах освіти області».

У доповіді голови обласного комітету Профспілки Василя Грановського і у виступах обговорювалося питання щодо забезпечення захисту прав та інтересів членів Профспілки з використанням усіх передбачених законодавством форм і методів роботи, зокрема шляхом взаємодії з депутатським корпусом обласної ради, обласною радою та управлінням освіти і науки облдержадміністрації.

Починаючи з 2011 року до серпня 2014 року проведено 793 перевірки щодо дотримання законодавства про працю в навчальних закладах. За вказаний період роботодавцям, органам управління освітою, органам виконавчої влади і місцевого самоврядування надійшло 67 подань, працівники обласного, міських, районних комітетів і рад Профспілки розглянули 5020 звернень членів Профспілки, надавались усні і письмові консультації, надана допомога в складанні 31 позовної заяви до суду.

Учасники пленуму прийняли звернення до Президента України Петра Порошенка стосовно збереження профспілкової власності Волинського краю.
У роботі пленуму взяли участь начальник управління освіти і науки обласної держадміністрації Валентина Загрева і ректор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Петро Олешко.

Волинська обласна організація Профспілки


Черговий пленум Волинської обласної організації ПрофспілкиЧерговий пленум Волинської обласної організації Профспілки

Черговий пленум Волинської обласної організації ПрофспілкиЧерговий пленум Волинської обласної організації Профспілки

Схожі публікації


Догори