Виїзні дні Донецького обкому

Успіх і ефективність роботи профспілки залежить від його лідера, від роботи профспілкового активу. Яким повинен бути профспілковий лідер, яких якостей йому сьогодні не вистачає, чому необхідно навчитися людині, який працює в профспілках?

Такі питання розглядалися на проведеному Донецьким обкомом Профспілки працівників освіти і науки України виїзному дні обкому, проведеному в Костянтинівській міській організації .

У своєму виступі в.о. голови Донецької обласної організації Профспілки Тетяна Заморська освітила питання щодо позиції і дії ФПУ, її членських організацій на захист прав та інтересів працюючих в умовах шокового підвищення ціни на газ і тарифів на житлово-комунальні послуги та подальші дії членських організацій Донецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, ознайомила присутніх з роботою Донецького обкому Профспілки за поточний рік. 

Профспілковий актив Костянтинівки підтримав рішення президії Донецького обкому про участь делегації   обласної організації в  пікетуванні Верховної Ради України 17 листопада 2016 року.

Профспілковий лідер повинен володіти певними економічними і юридичними знаннями, щоб міг кваліфіковано вести діалог з роботодавцем з основних питань, що стосуються трудових прав працівника. Спеціалістами виконавчого апарату обкому надано відповіді головам первинок щодо організації контролю за виконанням діючих законів України, підготовлено методичні рекомендації для використання в роботі.

На завершення зустрічі голови ППО мали можливість поспілкуватися та отримати відповіді на запитання.

 

Інформаційний центр Донецького обкому Профспілки

Схожі публікації


Догори