Профспілкові пріоритети Миколаївщини

30 листопада 2016 року відбувся черговий VІ Пленум Миколаївського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України. На порядок денним було винесено наступні питання:

– здійснення громадського контролю за додержанням законодавства про працю у закладах та установах освіти області, правовий захист членів Профспілки;

Про вдосконалення сучасних комунікативних форм і методів роботи в інформаційному забезпеченні спілчан;

– підсумки обласних конкурсів на кращий відеорепортаж про профспілкову роботу та на кращу первинну профспілкову організацію у 2016 році.  

У роботі пленуму взяли участь Тарас Дмитрович Кремінь, народний депутат Верховної ради України, голова підкомітету з питань науки і освіти; Василь Іванович Шуляр, директор обласного інституту післядипломної педагогічної освіти; начальники управлінь і відділів освіти міськрад та райдержадміністрацій.

Відкрила пленум та виступила з доповіддю по  основному питанню порядку денного Віра Михайлівна Оборонько, голова обласної організації Профспілки.

На пленумі виступила Оксана Олегівна Євченко, начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Миколаївській області та вручила Свідоцтво про визнання Миколаївської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України як такою, що підтвердила  репрезентативність на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.

У процесі обговорення питань порядку денного виступили Надія Володимирівна Лапаєва, начальник відділу освіти Вознесенської райдержадміністрації; Олександр Володимирович Васюнькін, голова Баштанської  районної організації Профспілки; Ольга Петрівна Дьомініна, голова Казанківської районної організації Профспілки; Руслан Петрович Слюсар, директор Первомайської ЗОШ №9 І-ІІІ ступенів; Володимир Федорович Горощенко, заступнику голови обласної організації Профспілки; Надії Іванівни Михайлик, голова Арбузинської районної організації Профспілки; Світлана Володимирівна Глазунова, голова первинної профспілкової організації Романобалківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Первомайського району; Василь Іванович Шуляр, директор обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

На пленумі було підбито підсумки обласних конкурсів на кращий відеорепортаж про профспілкову роботу та на кращу первинну профспілкову організацію у 2016 році.

В обласному конкурсі на кращий відеорепортаж  про профспілкову роботу переможцями стали:

І місце – відеорепортаж Арбузинської районної організації Профспілки, (голова Надія Іванівна Михайлик.)

ІІ місце – відео репортаж  первинної  профспілкової організації Єланецької ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів(голова Марʼяна Анатоліївна Табунщик).

ІІІ місце – відеорепортаж первинної  профспілкової організації Казанківського ДНЗ «Теремок» (голова Юлія Леонідівна Клімова).

В обласному огляді-конкурсі на кращу первинну профспілкову організацію у 2016 році переможцями стали:

• І місце розділили первинна профспілкова організація Романобалківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Первомайського району (голова Глазунова Світлана Володимирівна, директор Віра Іванівна Повстемська) та первинна профспілкова організація Первомайської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 (голова Ольга Пилипівна Островська,директор Руслан Петрович Слюсар).

• ІІ місце посіла первинна профспілкова організація Кандибинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Новоодеського району (голова Лілія Володимирівна Миронюк, директор Надія Василівна Марцинкевич.)

• ІІІ місце ділять первинна профспілкова організація Ульянівського дошкільного закладу «Джерельце» Миколаївського району (голова профспілки Ірина Сергіївна Сиротіна, завідувач Катерина Єгорівна Демець) та первинна профспілкова організація Воронівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Вознесенського району (голова Наталія Анатоліївна Сіденко, директор Наталія Юріївна Аржанова).

Усі фіналісти та переможці конкурсів були нагороджені Дипломами та грошовими винагородами.

Пленум пройшов організовано, конструктивно. З усіх питань прийнято відповідні рішення.



 

Миколаївський обласний комітет Профспілки 

Схожі публікації


Догори