Створено чергові первинки Профспілки в ОТГ Чернігівщини

На початку березня 2017 року створені новіпервинні організації Профспілки працівників освіти і науки України на рівніКорюківської та Лосинівської об’єднаних територіальних громад Чернігівщини.

1 березня члени Профспілки, які представляли всі навчальні закладиКорюківської ОТГ, зібралися в актовій залі Корюківської гімназії, одноголосноприйняли рішення про створення первинної профспілкової організації на рівнігромади. Обрано профком новоствореної організації та голову, якою стала Кириченко Алла Анатоліївна. На зборахбули присутні голова обласної організації Профспілки Т.А. Матвеєва таюрисконсульт О.В. Лугина.

А вже наступного дня, 2 березня, спілчани з обох Лосинівських шкіл тасадочка, Шатурського та Сальненського НВК провели збори про створення первинноїпрофспілкової організації Профспілки Лосинівської ОТГ. Головою організаціїобрана Інга Віталіївна Чеботаєва.Після зборів працівники заступник голови обласної організації Профспілки Н.В. Дудка та юрисконсульт О.В.Лугина, які були присутні на зборах, відповіли на питання освітян, щовиникли в них у зв’язку зі змінами в законодавстві щодо оплати праці, якінабули чинності з початку року.

На сьогодні первинні профспілкові організації вже створені у 8 із 16 громадЧернігівщини, які перебувають у прямих бюджетних відносинах з Державнимбюджетом. 

Працівники обласної організації Профспілки продовжують відвідуватиоб’єднані територіальні громади та роз’яснювати членам Профспілки, які працюютьу закладах освіти ОТГ, про суть територіальної реформи та зміни, які у зв’язкуз цим відбуваються в структурі Профспілки.

 

 

Чернігівська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори