День Запорізького обкому Профспілки в організаціях

У рамках Року первинної профспілкової організації, обласної профспілкової акції «Ти потрібен Профспілці, Профспілка потрібна тобі!» 28 березня 2017 року в залі засідань відділу освіти Токмацької РДА проведено День обкому Профспілки для профспілкового активу Токмацької районної і міської організацій Профспілки.

Голова обласної організації Профспілки Н.І. Гринь проінформувала присутніх про діяльність ФПУ, ЦК, обласної організації Профспілки з різних напрямків статутної діяльності. Вона наголосила, що основним завданням галузевої Профспілки залишається захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів Профспілки. Як член президії ЦК Профспілки вона проінформувала голів ППО про питання, що розглядалися на останніх президії і пленумі ЦК Профспілки та завдання щодо реалізації прийнятих ними рішень.

Заступник голови Ю.І. Юдін проінформував учасників зустрічі про мету та завдання обласної профспілкової акції «Ти потрібен Профспілці, Профспілка потрібна тобі!», анонсував роботу сайту обласної організації Профспілки, інших профспілкових інтернет-ресурсів, зупинився на деяких аспектах організаційної внутріспілкової діяльності. 

Питання правового захисту членів Профспілки, юридичного супроводу профспілкової діяльності, колективно – договірного регулювання трудових, соціально – економічних відносин у своєму виступі висвітлила юрисконсульт Л.Г. Петрашина. Вона ознайомила присутніх зі змінами в законодавстві, з особливостями співпраці організацій галузевої Профспілки з органами управління об’єднаними територіальними громадами.

В учасників зустрічі було багато запитань, на які вони отримали вичерпні відповіді від штатних працівників обкому Профспілки.

Зустріч пройшла в діловій атмосфері. Вона була змістовно та інформаційно насиченою і сприяла підвищенню проінформованості та зростанню професійної майстерності профспілкового активу.


 

 

Пре-служба обласної організації Профспілки   

Схожі публікації


Догори