Вознесенська міська організація Профспілки ділиться досвідом роботи

У рамках міжрайонного регіонального навчання керівників організаційних ланок Профспілки працівників освіти і науки, 27 квітня 2017 року у м. Вознесенську Миколаївської області,  було проведено черговий семінар-навчанняна тему «Шляхи зміцнення первинних профспілкових організацій, як основи діяльності Профспілки».

У семінарі взяли участь голови профспілкових організацій Вознесенського, Доманівського, Новоодеського,  Арбузинського, Братського, Єланецького, Веселинівського  районів, ЧДУ імені Петра Могили,  первинних профспілкових організацій навчальних  закладів міста Вознесенська.

Відкрила семінар та поділилася досвідом роботи Вознесенської міської організації  Профспілки  її голова С.О. Крючкова.

Із вітальним словом та інформацією про співпрацю  з Профспілкою виступила заступник начальника управління освіти І.В. Кожухаренко.

Форми та методи роботи з питань організаційного зміцнення та мотиваційні аспекти досягнення 100-відсоткового членства в первинних профорганізаціях розкрили в своїх  презентаціях  голова первинної профспілкової організації Вознесенської ЗОШ І-ІІІ ст.. №8  І.В. Щупак та голова первинної профспілкової організації КДНЗ№14 «Дзвіночок»  Н. Ю. Рахубає

Практична частина семінару  була присвячена SWOT- аналізу та формуванню стратегії щодо вдосконалення діяльності Профспілки. Робота проводилася в групах та супроводжувалася широким обміном думками та ідеями.  

Учасники семінару отримали корисну інформацію та здобули практичні навики  роботи в профспілкових організаціях.


Миколаївська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори