Завершено оздоровлення дітей у профспілкових таборах Дніпропетровщини

Більше 50 років щорічно у казкові обійми літнього відпочинку приймають профспілкові табори «Лісова казка» та ім. В. Дубініна дітей членів освітянської профспілки.

Не стало виключенням і літо 2018 року. У дитячих оздоровницях відпочилим приблизно тисячі дітей. 80% – це діти членів Профспілки, які отримали путівки за пільговою ціною.

Початку оздоровлення передувала велика робота по зміцненню матеріальної бази таборів, приведення її до вимог законодавчих нормативів, формування штатів кваліфікованих педагогічних колективів та обслуговуючого персоналу тощо .

Сьогодні можна констатувати – оздоровлення дітей літом 2018 року у профспілкових таборах проведено бездоганно. І що головне – уникнуто будь-яких надзвичайних ситуацій, відсутні травми відпочиваючих, на якісному рівні будо організовано харчування дітей.

В обох таборах працювали досвідчені кваліфіковані педагогічні колективи. Самовіддані ентузіасти дитинства зробили відпочинок дітей цікавим, різноманітним , розвиваючим та пізнавальним. Педагоги успішно виконували і ще одну важливу функцію – навчали дітей жити у повсякденному соціумі, самодисципліни, толерантності та багато чому іншому.

Жодна дитина не залишила табір передчасно.

Президія обласного комітету Профспілки висловлює щиру подяку  організаторам відпочинку та працівникам таборів «Лісова казка» та ім. В. Дубініна .

Хай сторицею повертається до вас добро і любов, яке ви подарували дітям. А обласний комітет Профспілки розпочинає підготовку до оздоровчого сезону 2019 року.

Дніпропетровська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори