Яскраве літо дітей освітян Горохівщини

Яскраве літо дітей освітян ГорохівщиниЗ великим нетерпінням і особливою радістю чекає дітвора теплого літечка. Бо це - дитячі розваги, цікаві екскурсії, різноманітні поїздки. А особливо діти люблять влітку купатися, загоряти, відпочивати у дитячих таборах. Таборів на Волині є чимало. Улюбленим дитячим табором для дітей членів профспілки освітян із Горохівщини є оздоровчий позаміський дитячий табір "Супутник", що на березі чарівного синьоокого озера Світязь. Уже закінчується друга зміна, Восьмого липня розпочнеться третя.

Щороку Горохівський райком Профспілки має можливість оздоровити біля 50-60 дітей членів профспілки у цьому мальовничому краї. А цьогоріч там відпочивало уже 29 діток. Свіже, насичене ароматами трав та хвої лісове повітря, дзекрально чиста , обцілована сонячними проміннями озерна водичка благодатно впливає на організм дітей, загартовує їх та зміцнює імунітет. А як цікаво і неповторно у таборі проходять відпочинкові дні: це і знайомство з багатьма друзями, і щире дитяче спілкування, святкові лінійки, концерти, різноманітні ігри, конкурси, спортивні змагання, дискотеки та багато інших заходів. Такий насичений відпочинок дітям забезпечують начальник табору Л.П.Кіліба, вихователі, вожаті, фізруки, плавруки і всі інші працівники табору.

Батьки і діти щиро вдячні профспілковій освітянській організації Волинської області та району за те, що їх діти мають можливість кожного літа відпочити на березі озера Світязь.

Горохівська районна організації профспілки працівників освіти і науки


Яскраве літо дітей освітян Горохівщини    Яскраве літо дітей освітян Горохівщини

Яскраве літо дітей освітян Горохівщини

Схожі публікації


Догори