Освітянським дітям – найкращий відпочинок!

Освітянським дітям – найкращий відпочинок!10 червня 2012 року гостинно відкрив свої двері для дітей освітян дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Знамя» Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України. А це означає, що на дітвору чекає веселе і незабутнє літо з розмаїттям розважальних програм і відпочинком на морі.

Табір «Знамя» розташований надзвичайно зручно для відпочиваючих: по-перше, в курортній зоні (10-15 хвилин пішки до пляжу), по-друге, до нього легко дістатися різними видами міського транспорту, і по-третє, він знаходиться у м. Одесі, що дає можливість влаштовувати дітям походи до театрів, цирку, дельфінарію.

Адміністрація дитячого закладу старається організувати відпочинок кожній дитині таким чином, щоб потім не тільки було про що згадати, але й знайшлися нові друзі, розвилися творчі таланти. Щодня на гральних майданчиках проходять змагання, конкурси, концерти і дискотеки, працює караоке, а особливо подобаються дітям костюмовані свята – День Нептуна, День індіанця та інші. Свої враження, вдячність за гарний відпочинок діти, їх батьки та вихователі залишають у спеціальній книзі відгуків.

Приємно зазначити, що високу оцінку ДЗОВ «Знамя» отримав в управління у справах сім'ї та молоді Одеської обласної державної адміністрації. Заступник начальника управління А.А. Яцеленко в інтерв’ю до міської газети «Вечірня Одеса», даючи оцінку дитячим оздоровчим закладам області, назвав «Знамя» прекрасним табором.

Кожної весни обком Профспілки організовує підготовку до відкриття табору, виділяє кошти для здійснення ремонту і покращення житлово-побутових умов. В цьому році на ці цілі було виділено 300 тисяч гривень, крім того, велику допомогу у підготовці закладу до відкриття надали ректорати вищих навчальних закладів та профкоми студентів. Студенти художньо-графічного факультету Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського щороку здійснюють декоративне оформлення стін корпусів та літнього кінотеатру табору, і в цьому році вони приємно вразили своєю творчою майстерністю.

ДЗОВ «Знамя» має численні нагороди: Почесні грамоти Федерації профспілок України, ЦК Профспілки працівників освіти і науки України, управління у справах сім'ї та молоді Одеської обласної державної адміністрації. У 2010 році за підсумками Всеукраїнського огляду роботи профспілок і трудових колективів на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей влітку заклад відзначений дипломом ФПУ в номінації «Зразкова організація харчування». І справді, харчування для дітей встановлено на високому рівні, для відпочиваючих готують здорові, поживні страви, на столах завжди є соки, свіжі фрукти, солодощі.

У цьому році дитячий заклад «Знамя» працюватиме для дітей до 18 серпня. Разом з ним, в області дітей освітян прийматимуть дитячі оздоровчі заклади «Ювілейний», «Глобус», «Зорька», «Сонячний», «Супутник», які також знаходяться на морському узбережжі.

Сподіваємося, що цього літа діти наших освітян вдало поєднають оздоровлення з веселим дозвіллям.

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ Одеського обкому Профспілки



Освітянським дітям – найкращий відпочинок!

Схожі публікації


Догори