«Мрія» – привіт! Санаторій вітає дітей Черкащини!

«Мрія» – привіт! Санаторій вітає дітей Черкащини!1 червня 2014 року відкрив свої двері для дітвори Черкащини санаторій-профілакторій «Мрія».

Сотня галасливих дівчаток і хлоп’ят наповнила гамором зеленутериторію санаторію-профілакторію. Уже 20-е літо тут відпочивають, зміцнюють своє здоров’я, знаходять нових друзів, пізнають прекрасне 400 дітей працівників освіти і науки з різних куточків області.

Діти люблять свій дитячий табір оздоровчого типу «Мрія» і часто просять своїх батьків придбати путівку саме сюди – в цей чудовий куточок Черкас. А щоб табір був своєчасно підготовлений до зустрічі відпочиваючих злагоджено попрацювали Черкаський обком Профспілки працівників освіти і науки України, Департамент освіти і науки Черкаської облдержадміністрації, обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників, колектив санаторію-профілакторію та обласний Будинок учителя.

Затишні зі зручностями кімнати, бібліотека, їдальня, хол з м’якими меблями та великим телевізором , плавальний басейн, ігрові та спортивні майданчики – все це для діток. А ще в санаторії опікуються здоров’ям юних відпочиваючих. Тут працюють досвідчені лікарі-педіатри, лікар стоматолог та молодший медичний персонал.

За час перебування у таборі діти проходять різноманітні лікувальні процедури – масаж, ванни, інгаляції та ін. З дітьми працює злагоджений колектив вихователів, культорганізатор, фізрук, кий допомогає дітям адаптуватися в новому колективі, розкрити свої талатни і здібності, навчити нових пісень і танців, організувати свята, шоу, вечори, дискотеки, екскурсії і культпоходи, спортивні змагання та ігри.

3 травня «Мрія» запросила гостей на свято – відкриття першої табірної зміни. Гостей було чимало – це і Тетяна Олексіївна Шевченко – начальник відділу виховної роботи, спеціальної і позашкільної освіти Департамент освіти і науки ОДА, і Олексій Павлович Леонов – директор виконавчої дирекції Фонду соціального страхування , це і батьки, дідусі та бабусі, брати і сестри «юних мрійників», профспілковий актив та працівники навчальних закладів міста. І, як завжди – працівники обласної державної телестудії та обласного радіо «Рось».

Урочистою була лінійка, було піднято прапор України, всі заспівали гімн України. Ольга Дем’янівна Жалдак – голова Черкаського обкому Профспілки привітала діток побажала змістовного відпочинку та вручила різноманітний культ інвентар, набір м’ячів.

З вітальними словами до присутніх звернувся Петро Васильович Шевченко. Іще довго звучали веселі пісні, вірші, проводились масові танці та ігри. А ще на запрошення обкому Профспілки розважав « мрійників» театр «Клоунеси».

Черкаський обком Профспілки


«Мрія» – привіт! Санаторій вітає дітей Черкащини!«Мрія» – привіт! Санаторій вітає дітей Черкащини!

«Мрія» – привіт! Санаторій вітає дітей Черкащини!«Мрія» – привіт! Санаторій вітає дітей Черкащини!

«Мрія» – привіт! Санаторій вітає дітей Черкащини!«Мрія» – привіт! Санаторій вітає дітей Черкащини!

«Мрія» – привіт! Санаторій вітає дітей Черкащини!«Мрія» – привіт! Санаторій вітає дітей Черкащини!

Схожі публікації


Догори