Спартакіада серед працівників освіти Верхньодніпровського району

Відомий шведський філософ Крістофер Якоб Бострем говорив: «Найдієвіші ліки для фізичного здоров’я – бадьорий і веселий настрій духу». Пора весняних канікул – чудова нагода для поповнення запасів життєвої енергії, активного відпочинку та зміцнення здоров’я. З цією метою 2 квітня 2019 року Верхньодніпровським районним комітетом Профспілки працівників освіти і науки України було організовано проведення спартакіади працівників закладів освіти. В змаганнях взяли участь збірні команди працівників закладів загальної середньої освіти Верхньодніпровського району та Верхньодніпровської міської ради. Кожна команда дібрала для себе влучну назву та стимулююче гасло. Учасники заходу демонстрували свою витривалість, швидкість та  влучність у змаганнях з волейболу, настільного тенісу та  під час проходження комбінованої естафети.

У спортивній залі КЗ «Верхньодніпровська СЗШ №5 І-ІІІ ст.» протягом усього дня панувала атмосфера щирої радості, спортивного азарту та духовного піднесення. Ніхто не залишився осторонь, і кожен відчував себе частиною однієї великої освітянської родини. Переможці та призери у кожному виді змагань, яких визначила суддівська колегія,  були нагороджені грамотами райкому Профспілки та грошовими заохоченнями. Після церемонії нагородження на усіх учасників спортивного свята чекав фуршет зі смачною випічкою та гарячим запашним чаєм. З гарним настроєм учасники спартакіади залишали місце її проведення та зазначали, що з нетерпінням будуть чекати на нові зустрічі, звершення та спортивні перемоги!

Районний комітет Профспілки висловлює щиру вдячність усім, хто долучився до проведення такого цікавого і необхідного заходу, та бажає спілчанам – освітянам міцного здоров’я для подальших творчих і спортивних досягнень!

Лариса Карлаш, 

голова Верхньодніпровського райкому Профспілки 

 

Схожі публікації


Догори