У Києві стартували Всеукраїнські змагання з настільного тенісу серед освітян

8 квітня 2019 року в місті Києві у спортивному комплексі Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова стартували Всеукраїнські змагання з настільного тенісу серед освітян – членів Профспілки працівників освіти і науки України. І 85 представників закладів освіти із 16 регіонів нашої держави будуть виборювати звання найкращих!

Ці змагання започатковано ЦК Профспілки працівників освіти і науки України та проводяться в рамках Всеукраїнської спартакіади вчетверте за сприяння Федерації з настільного тенісу України і Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова.

Офіційне відкриття заходу розпочалося зі слів-привітань заступника голови Профспілки, голови Організаційного комітету з підготовки та проведення змагань Любові Гарбаренко, яка побажала усім учасникам спортивного духу, чесної гри та жаги до перемоги!

Від імені суддівської колегії до учасників звернувся Ізяслав Тираспольський – представник Федерації настільного тенісу України, суддя національної категорії, який у свою чергу запевнив у чесності та неупередженості суддівської команди під час усіх днів спортивного дійства.

Завданнями змагань є:

  • популяризація настільного тенісу серед працівників галузі освіти;

  • залучення членів Профспілки галузі освіти до активної спортивної діяльності, до занять фізкультурою і спортом;

  • формування команди тенісистів для участі у міжнародних змаганнях, зокрема у Міжнародній спартакіаді у Болгарії.

Змагання проводяться за діючими Правилами змагань з настільного тенісу та цього Регламенту. Змагання – особисто-командні і проводяться окремо серед чоловіків та жінок в одиночному розряді.

Освітяни змагатимуться з 8 до 10 квітня, коли й буде підбито підсумки та визначено переможців та призерів.

Бажаємо усім учасникам наснаги, радості й доброго здоров’я!

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори