Змагання з футзалу серед членів Профспілки: старт дано!

Сьогодні, 14 травня 2018 року, стартували Всеукраїнські змагання з футзалу серед членів Профспілки працівників освіти і науки України.

17 команд, понад 155 учасників із 15 регіонів країни прибули до Києва позмагатися у досить видовищному спорті, що вимагає від гравців неординарного мислення, вміння швидко оцінювати ситуацію, приймати правильні рішення й відповідним чином діяти.

Офіційну церемонію відкриття провели голова організаційного комітету, заступник Голови Профспілки Любов Гарбаренко, головний суддя змагань Микола Сергієнко, запрошені, гості.

Відкриваючи спортивне свято вони щиро побажали учасниками-освітянам цікавої гри та чесного суддівства у боротьбі за нові футзальні трофеї!

Змагання з футзалу серед членів Профспілки – це відкритий захід, який проводиться в рамках Всеукраїнської спартакіади серед членів Профспілки з метою пропаганди здорового способу життя, залучення освітян до активної спортивної діяльності, сприяння їх фізичному розвитку і розвитку фізкультури та спорту в освітянському середовищі.

Змагання проводяться згідно з офіційними правилами гри у футзал ФІФА 2014-2015 рр. у двох окремих дивізіонах – «А» і «Б».

У дивізіоні «А» змагань беруть участь команди зі складу працівників закладів освіти (загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів, закладів вищої освіти та установ галузі освіти).У дивізіоні «Б» змагань – студенти закладів вищої освіти.

Команди комплектуються організаційними ланками Профспілки та профкомами закладів вищої освіти за погодженням із територіальними організаціями Профспілки.

Змагання відбуватимуться з 14 до 16 травня на базі спортивного комплексу Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.

Щиро бажаємо усім гравцям швидкості, витривалості і спортивного драйву! Перевірте себе на здатність показати гідний результат та якісну гру!

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори