Перемога з настільного тенісу у освітян Одещини

Настільний теніс – це спорт для будь-якого віку, у якому немає часу на лінощі. Це найкраща підтримка міцного здоров’я, бадьорості духу, кмітливості, а також – доступний інструмент для приємного проведення часу з друзями та колегами. Спортсмени різного віку азартно ведуть поєдинок із маленькою ракеткою в руці. І кожен знає, як швидко летить час, і як складно відірватися від столу, тому перемога важлива для всіх і кожного!

З гарним настроєм, у передчутті вітань із перемогою відбулася урочиста церемонія закриття Всеукраїнських змагань з настільного тенісу серед освітян – членів Профспілки працівників освіти і науки України

Перед нагородженням учасникам змагань був подарований майстер-клас від професіоналів- чемпіонів – майстра спорту України, неодноразового переможця чемпіонатів України та міжнародних змагань з настільного тенісу Дмитра Писара та срібного призера клубних чемпіонатів Турції, Німеччини, майстра спорту України, чемпіона України серед молоді, бронзового призера ТОП-10 Європи – Кирила Самокиша.

Голова Організаційного комітету Любов Гарбаренко привітала усіх учасників із завершенням спортивного свята. У своєму слові вона подякувала суддівській колегії, колективу спорткомплексу Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, освітянам за професійну й точну гру і справжній емоційний заряд, який триматиме усіх у тонусі до наступних зустрічей!

До церемонії нагородження було запрошено Івана Стєпакова – головного суддю змагань та Ізяслава Тираспольського – суддю національної категорії.

На початку відзначили переможців в особистому заліку

Так, ІІІ місце в особистому заліку серед жінок здобули Інна Білащенко (команда Чернігівської області) та Світлана Цьома (команда Черкаської області).

ІІ місце посіла Оксана Стішанкова (команда Луганської області). І місце в особистому заліку у Ольги Стефанюк (команда Дніпропетровської області). Переможниць нагороджено дипломами, медалями та подарунками від організаторів.

Серед чоловіків ІІІ місце в особистому заліку отримали Валерій Паламарчук (команда Одеської  області) та Євген Кожем’якін (команда Луганської області).

ІІ місце у Олександра Буберенка (команда Одеської  області). І місце в особистому заліку серед чоловіків здобув Олексій Молочко (команда Чернігівської області).

У командному заліку VI місце у Всеукраїнських змагань з настільного тенісу посіла команда Сумської області (представник команди – Людмила Гога). V місце – у команди Закарпатської області (капітан команди – Золтан Сіладі), IV місце у команди з Волинської області (капітан команди – Валерій Панчук).

Далі урочиста мить нагородження переможців Всеукраїнських змагань з настільного тенісу серед працівників освіти – членів Профспілки.

Почесне ІІІ місце та бронзу в командному заліку здобула команда Чернігівської області (капітан команди – Інна Білащенко).

ІІ місце та срібло отримала команда Луганської області (капітан команди – Павло Гордієнко), а переможне І місце та золото у змаганнях виборола команда Одеської області (капітан команди – Олександр Буберенко).

Команди-переможниці нагороджено дипломами, кубками та грошовими винагородами у розмірі 3 тисячі 500 гривень, 4 та 5 тисяч (відповідно до почесного місця) а кожен учасник – отримав диплом та медаль.

Ще одне свято спорту завершилося. Нагороди знайшли своїх героїв і поїхали у різні куточки нашої країни. І якщо ви не любите теніс, значить ви ще просто не пробували грати у нього! Спробуйте і нехай вам щастить!

Дякуємо усім за участь у змаганнях та чудову гру! Бажаємо успіхів, миру та добра!

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори