Урочистий акорд у змаганнях із настільного тенісу серед освітян

Сьогодні, 23 березня 2018 року, Всеукраїнські змагання з настільного тенісу серед працівників освіти – членів Профспілки працівників освіти і науки України офіційно завершилися!

Змагання проводилися за діючими Правилами змагань з настільного тенісу та Регламенту, затвердженим постановою бюро президії ЦК Профспілки та Федерацією настільного тенісу України.

Спортсмени різного віку однаково азартно вели активні поєдинки з маленькою ракеткою в руці. Адже настільний теніс – це спорт, у якому немає часу на лінощі, спорт для будь-якого віку, який сприяє розвитку цінних якостей, необхідних для успішного й здорового життя.

Два дні змагань промайнули досить швидко і прийшла урочиста мить нагородження переможців освітянського тенісного турніру. І поки організаційний комітет разом із суддівською командою підбивали підсумки на учасників змагань чекав справжній сюрприз – майстер-клас від чемпіонів, майстрів спорту, переможців чемпіонатів України та міжнародних змагань з настільного тенісу Дмитра Писара і Дениса Калачевського.

Урочистості нагородження Всеукраїнських змагань з настільного тенісу – серед працівників освіти провели Любов Гарбаренко – голова організаційного комітету змагань, заступник Голови Профспілки, Ізяслав Тираспольський – головний суддя змагань, суддя національної категорії, Юрій Кісіль – заступник директора спорткомплексу Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова.

За чудовою традицією, найперше було відзначено найстаршого та наймолодшого учасників змагань. Так, найстаршим учасником у 2018 році є Валентина Круц – член команди Дніпропетровської області, тренер-викладач ДЮСШ смт Томаківка, а наймолодший учасник це – Євген Кожемякін – член команди Луганської області, лаборант Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Дипломами Профспілки працівників освіти і науки України за активну участь у змаганнях було нагороджено команди із міста Києва, Черкаської, Вінницької, Київської, Рівненської, Полтавської, Львівської, Житомирської, Запорізької, Миколаївської, Дніпропетровської, Донецької та Кіровоградської областей!

Щодо особистого заліку серед чоловіків та жінок, то місця розподілилися наступним чином: ІІІ місце в особистому заліку серед жінок у Віри Улізько (команда Івано-Франківської області) та Інни Білащенко (команда Чернігівської області). ІІ місце – у Марії Шевченко (команда Луганської області). І місце в особистому заліку серед жінок здобула Оксана Чиченьова (команда міста Києва).

ІІІ місце в особистому заліку серед чоловіків посіли Золтан Сіладі (команда Закарпатської  області) та Олексій Молочко (команда Чернігівської області). ІІ місце у Олександра Буберенка (команда Одеської області). Переможне І місце здобув Василь Кушнір (команда Івано-Франківської області).  

Далі відбулося відзначення учасників змагань в командному заліку. Так, VI місце у командному заліку посіла команда Івано-Франківської області, V місце у команди із Луганської області та IV місце – у Закарпатської області.

І урочистим акордом було нагородження основних переможців освітянського спортивного свята. Так, ІІІ місце та бронзу в командному заліку здобула команда Сумської області (капітан команди – Олег Куриленко). Команду нагороджено дипломом, кубком та грошовою винагородою у розмірі 3500 гривень, а кожен учасник – отримав диплом та бронзову медаль.

ІІ місце та срібло здобула команда Чернігівської області (капітан команди – Інна Білащенко). Команду нагороджено дипломом, кубком та грошовою винагородою у розмірі 4000 гривень, кожен учасник отримав диплом та срібну медаль.

Перемогу – І місце і золото у Всеукраїнських змаганнях з настільного тенісу серед працівників освіти – членів Профспілки здобула команда Одеської області. Команду нагороджено дипломом, кубком грошовою винагородою у розмірі 4500 гривень, а кожен учасник – отримав диплом та золоту медаль.

ЦК Профспілки працівників освіти і науки України щиро дякує усім, хто допомагав і підтримував проведення освітянських змагань на високому рівні. Зокрема, Федерації з настільного тенісу України та Національному педагогічному університету ім. М.П. Драгоманова.

Вітаємо усіх призерів та переможців! Дякуємо усім учасникам за емоційну гру та професійність! Щиро бажаємо міцного здоров’я, радості та підкорення нових спортивних вершин на всеукраїнських та міжнародних змаганнях!


Завантажити протокол змагань protokol_nast_tens_komandn.pdf [1.01 Mb][35] Завантажити Переглянути документ онлайн  

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори