Змагання з волейболу серед освітян України – стартували!

8 листопада 2018 року у Києві на базі школи № 104 ім. О. Ольжича стартували Всеукраїнські змагання з волейболу серед членів галузевої Профспілки працівників освіти і науки України.

Всеукраїнські змагання з волейболу у рамках Всеукраїнської спартакіади серед членів Профспілки проводяться вперше. Участь у заході беруть понад 150 учасників із 15 команд.

Урочисту ноту відкриття розпочала голова оргкомітету змагань, заступник Голови Профспілки Любов Гарбаренко, яка підкреслила, що волейбол – комбінаційний вид спорту, де кожен гравець відповідає за свою частину майданчика. І від спритності, реакції і злагодженості команди залежить успіх! Вона побажала усім учасникам змагань захоплюючої гри та нових перемог!

Заступник Голови Профспілки Сергій Романюк привітав спортсменів із справжнім святом спорту і побажав їм вміло використовувати свої награні схеми і фірмові прийоми задля цікавої але чесної гри.

Від імені школи № 104 ім. О. Ольжича, на базі якої проводиться змагання, спортсменів привітав директор ЗОШ Юрій Ніцу. А Головний суддя змагань Сергій Лемещук пообіцяв, що уся суддівська бригада буде виконувати свої обов’язки чесно і неупереджено, в істинно спортивному дусі в ім’я честі усіх команд.

Змагання проводяться за сприяння Федерації волейболу України. Безпосереднє керівництво змаганнями здійснює суддівська колегія, склад якої затвердив голова Профспілки за поданням Федерації волейболу України.

Змагання серед освітян проводитимуться у 2-х окремих лігах – «А» і «Б». Ліга «А» – команди зі складу працівників закладів освіти (загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів, закладів вищої освіти та установ галузі освіти, члени галузевої Профспілки). Ліга «Б» – особи, які навчаються, і є членами галузевої Профспілки.

Змагання проводяться за офіційними правилами гри у волейбол, затвердженими 35-м Конгресом Міжнародної федерації волейболу і триватимуть до 10 листопада.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори