Обласна спартакіада: змагаються освітяни Дніпропетровщини

З метою активізації спортивно-масової роботи на початку листопада 2018 року відбулися фінальні змагання обласної спартакіади серед працівників освіти Дніпропетровської області.

Збірні команди з районів і міст області, під урочистий марш, вишикувалися на спортмайданчику спортивного комплексу Українського державного хіміко-технологічного університету.

Голова обласної організації Профспілки Галина Бєлікова привітала учасників спартакіади і побажала вдалих стартів та перемог.

Змагання з п’яти видів спорту пройшли на високому спортивному та організаційному рівні, були цікавими та захоплюючими.

У волейболі трійку призерів склали команди м. Дніпро (І місце), Покровського району (ІІ місце), м. Кам’янське (ІІІ місце).

У турнірі з міні-футболу перше місце завоювали спортсмени Покровського району, а призерами стали відповідно команди з Новомосковського району (ІІ ),  м.  Дніпро (ІІІ).

У змаганнях з настільного тенісу переможці спартакіади – команда      м. Кам’янське. Друге місце – у команди Магдалинівського району, третє –  у команди м. Павлоград.

Перші три місця у турнірі з шашок  зайняли команди: Магдалинівського  району (І місце), П’ятихатського району (ІІ місце), Криворізького  району (ІІІ місце).

Призерами змагань з шахів стали відповідно команди: м. Дніпро ( І місце), м. Павлоград (ІІ місце), Верхньодніпровського  району  (ІІІ місце).

Учасники спартакіади, які посіли переможні місця в усіх видах змагань, отримали грамоти, пам’ятні кубки, премії.

Вітаємо переможців! Бажаємо нових спортивних досягнень!

Дніпропетровська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори