Засідання президії Запорізького обкому Профспілки

2019 рік для Запорізької обласної організації Профспілки є ювілейним. Цьогоріч організація відзначає 80-річчя свого заснування. Питання відзначення ювілею було одним із головних під час засідання президії обласного комітету, яке відбулося 23 травня. Президія затвердила організаційний комітет по відзначенню ювілею, план заходів і рекомендувала районним, міським організаціям Профспілки, ППО ВНЗ та закладів освіти використати цей факт як мотиваційний фактор у роботі, засіб збереження і примноження профспілкового членства, пропаганди освітянського профспілкового руху на основі здобутків обласної галузевої Профспілки за 80 років її діяльності.

До ювілейної річниці вже проходить фотоконкурс «З Профспілкою по життю», інформаційно-пошукова акція «80 річчя ЗОО ППОНУ: історія в постатях», укладання тематичних фото-інформаційних альбомів про профспілкових лідерів сьогодення, різних часів, створення «Книги пошани голів ППО»

Президія розглянула, обговорила і винесла рішення по ряду важливих питань: оздоровлення членів Профспілки влітку 2019 року, про проведення Тижня та Дня охорони праці, про участь у заходах до Дні праці та Дня Перемоги, про проведення обласних семінарів для голів районних, міських організацій Профспілки, ППО ВНЗ та студентського профактиву.

На засіданні заслухано інформацію про стан виконання Закону України «Про охорону праці», колективно-договірних зобов’язань та здійснення профспілковими органами громадського контролю щодо створення безпечних умов праці в закладах освіти Василівського, Запорізького районів. Роботу в обох районах визнано задовільною.

Президія розглянула ще ряд традиційних організаційних питань. З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Прес-служба обласної організації Профспілки

Схожі публікації


Догори