Президія обкому розглянула питання роботи первинних організацій Талалаївського району

Президія обкому розглянула питання роботи первинних організацій Талалаївського районуНаприкінці червня відбулося чергове засідання президії комітету Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України. На засіданні виборного органу розглядалася робота районного комітету, первинних профспілкових організацій установ і закладів освіти Талалаївського району по здійсненню прав і повноважень, передбачених Законом України „Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності”.

Щодо зазначеного питання доповідали Олексій Несен – голова Талалаївської районної організації та Ніна Дудка – заступник голови Чернігівської обласної організації Профспілки. Перед розглядом питання на засіданні президії в районі відбулася низка підготовчих заходів. Члени обкому Профспілки вивчали роботу безпосередньо в первинних профспілкових організаціях, після чого відбувся день обкому в районі. Апарат обласної організації провів навчання голів первинних профспілкових організацій Срібнянського і Талалаївського районів. До участі у семінарі були також залучені керівники установ і закладів освіти Талалаївського району.

На засіданні президії обговорювалось питання щодо проекту постанови постанови Кабінету Міністрів України «Про вдосконалення умов оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери». З цього питання члени Президії прийняли звернення до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Федерації профспілок України.

Президією було також розглянуто хід виконання попередніх постанов щодо роботи Варвинської та Срібнянської районних організацій Профспілки.

Віталій Копиш, Чернігівська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори