Чернігівські освітяни продовжують традиції профспілкових спартакіад

25 травня 2019 року на території Чернігівської спортивної лижної бази олімпійського резерву відбулося без перебільшення свято. Свято єднання, здоров'я та змагального духу для більше ніж 300 спілчан з 20 команд. Це була вже 6-та за ліком Спартакіада членів Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Цього разу спілчани змагалися чотирьох видах спорту: настільному тенісі, парковому волейболі, міні-футболі та шахах. Змагання розпочалися з урочистостей: спортсмени-аматори пройшли парадом, представили свої команди та підняли прапор змагань.

Спілчан привітали Тетяна Матвеєва – голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, Ігор Москаленко – голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, Ігор Григор’єв – голова Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».

З відеозверненням до учасників звернувся Микола Конопацький – начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації.

Головним суддею Спартакіади вже не перший раз був майстер спорту із самбо та дзюдо, заслужений тренер України, суддя міжнародної категорії Петро Лобас, який і дав старт змаганням.

Протягом змагань учасники проявили усю волю до перемоги та командний дух! Але найкраще це вдалося представникам Прилуцької міської організації Профспілки (голова – Тетяна Заголій). Срібло в загальнокомандному заліку отримали спортсмени Первинної профспілкової організації працівників Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка (голова – Анатолій Тимошенко). Почесну бронзу завоювала команда Ічнянської районної організації Профспілки (голова – Віра Савченко).

Результати Спартакіади в окремих видах спорту принесли несподіванки, а в чомусь були і прогнозованими. Отже, в змаганнях з настільного тенісу найкращими стали представники Варвинської районної організації Профспілки, шахову «корону» отримати спілчани Прилуцької міської організації Профспілки, мініфутбольну першість виграли спортсмени Ічнянської районної організації Профспілки, в змаганнях з паркового волейболу в черговий раз не знали собі рівних атлети Первинної профспілкової організації працівників Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка.

Переможці та призери змагань отримали пам’ятні нагороди, грамоти та грошові премії від обласної організації Профспілки, які стануть гарним стимулом до майбутніх спортивних перемог.

Чернігівська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори