Відбулася обласна звітно-виборна конференція Профспілки освітян Луганщини

23 жовтня 2020 року відбулася ХХ звітно-виборна конференція Луганської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

У зв’язку з тим, що 15 адміністративних одиниць Луганської області було віднесено до «червоного» рівня епідемічної небезпеки із забороною проведення масових заходів, захід відбувся у режимі відеоконференції.

Зі звітом про роботу обласного комітету Профспілки за період з квітня 2015 року по жовтень 2020 року виступив голова обласної організації Профспілки Сергій Севрюк.

Основний акцент виступу було зосереджено на поліпшенні фінансового становища вчителів, вихователів, викладачів і студентів. Адже соціально-економічний захист педагогів – першочергове завдання в діяльності Профспілки.

За 5 років предметного розвитку набрало соціальне партнерство на різних рівнях, завдяки чому була підписана Угода між Департаментом освіти і науки Луганської облдержадміністрації та Луганською обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки України, а також підписано меморандум про співпрацю з народним депутатом України.

Делегати конференцій визнали проведену роботу задовільною та затвердили звіт ревізійної комісії.

Одноголосним рішенням делегатів головою Луганської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України на новий термін було обрано Сергія Севрюка, заступником – Дмитра Усманова.

Згідно з порядком денним на конференції було обрано новий склад обласного комітету, ревізійної комісії, представника до складу ЦК Профспілки та делегатів ІХ з’їзду Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України.

Прес-служба Луганської обласної організації Профспілки

 

Схожі публікації


Догори