Донецький обком Профспілки: триває соціальний діалог із владою

У рамках соціального партнерства днями відбулися робочі зустрічі голови Донецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Тетяни Заморської з керівниками Бахмутської райдержадміністрації Тетяною Єрохіною та Слов'янської райдержадміністрації Андрієм Терещенком. 

Темою розмови стали обговорення шляхів реорганізації структури Профспілки області в умовах завершення реформи децентралізації.

У ході бесіди було відзначено, що зміни у законодавчій базі щодо фінансування та повноважень територіальних органів влади, майбутні рішення щодо визначення повноважень територіальних громад та укрупнених районів, зокрема в галузі освіти, будуть впливати на структуру організаційних ланок обласної організації Профспілки.

Під час конструктивних дискусій було прийнято рішення напрацювати дорожню карту подальшої діяльності територіальної організації Профспілки в умовах реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади і продовжити спільну роботу щодо захисту соціально-економічних прав працівників закладів освіти. 

 

За матеріалами – Донецької обласної організації Профспілки

Схожі публікації


Догори