Підвищення компетентності профспілкових лідерів

18 березня 2021 року на базі офісу обкому Профспілки відбувся семінар-навчання «Підвищення компетентності профспілкових лідерів» за участі голів Черкаської, Канівської міських, Городищенської, Кам’янської, Корсунь-Шевченківської, Смілянської, Черкаської районних організацій Профспілки.

Семінар пройшов у вигляді діалогу-сесії, усі виступи якого супроводжувалися презентаціями.

Голова Черкаської обласної організації Профспілки Анатолій Стеценко повідомив про налагодження соціального діалогу із партнерами галузевої Профспілки, зосередив увагу на особливостях зміни назви територіальних організацій у разі змін в адміністративно-територіальному устрої.

Заступниця голови Профспілки обласної організації Ніна Плясунова презентувала доповідь «Про нові ролі голови організації Профспілки в умовах реформування освіти».

Головний бухгалтер обкому Профспілки Світлана Кохан провела навчання з наочними прикладами щодо використання коштів профспілкового бюджету, оформлення документів для подання в обласну організацію Профспілки на матеріальну допомогу.

Друга частина семінару пройшла у вигляді практикуму-сесії «Я це роблю так». Під час практикуму голови організацій ділилися досвідом і наводили приклади щодо налагодження співпраці з соціальними партнерами; ведення діловодства (планування, вимоги ведення протоколів, тощо); розробки номенклатури справ; архівації документів.

Наприкінці семінару головами організацій були дані запити щодо сучасних викликів галузі освіти, на які офіс обкому Профспілки оперативно зреагував і підготував відповіді.

Захід відбувся у дружній атмосфері, кожен учасник семінару отримав нову інформацію та поділився своєю. Відчувалася єдність в думках, адже тільки так ми зможемо досягти успіху на користь спілчан.

Черкаська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори