Instagram реаліті-шоу BeketovUrbanFest

Перше в Україні студентське Instagram реаліті-шоу #BeketovUrbanFest – це битва за звання команди кращого факультету Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова була проведена профкомом студентів.

Цьому передували напружені та емоційні три місяці підготовки проєкту, шість тижнів змагань, понад 50 годин відзнятого відео контенту, чотири серії та нереально видовищний фінал.

Вони долали свої страхи, вони боролися та перемагали, вони сварилися та билися як єдина команда пліч-о-пліч, допомагаючи своїм, а іноді, витягуючи з халепи суперників.

Вони – це команди :

  • Факультету архітектури, дизайну та образотворчого мистецтва.

  • Навчально – наукового інституту енергетичної, інформаційної та транспортної інфраструктури.

  • Факультету інженерних мереж та екології міст.

  • Навчально – наукового інституту Економіки і менеджменту.

  • Будівельного факультету.

Перша серія – це битва найсміливіших. Локація, в якій головний суперник – свій особистий страх, який треба побороти, де серце вискакує з грудей, але маєш бігти, щоб вивести свою команду вперед. На цьому етапі на старт вийшли п’ять команд.

Це був дивовижний старт, локація, яку точно ніхто з учасників не очікував. На першій локації реаліті-шоу залишила команда Будівельного факультету. Вони зібрали найменшу кількість капсул в квест- кімнаті.

Переможцями локації стала команда ННІ ЕІтаТІ. Ця команда, після оголошення підсумків, вирішила, що після першого етапу занадто рано покидати шоу. Вони звернулись до організаторів з проханням перерахувати їх бали Будівельникам. Але в голосуванні глядачі вирішили, що перемагати має сильніший, і учасники продовжили битву вчотирьох.

Друга серія – командна боротьба з орками, велетнями та драконами. Локація віртуальної реальності, де учасники поринули в інший світ, стріляючи з лука в стилістиці середньовіччя.  Команди вистоювали хвилі, які з кожним разом ставали ще складніше.

Найменшу кількість хвиль отримала команда ННІ Економіки і менеджменту, саме вони залишили BeketovUrbanFest на цьому етапі.

Третя серія – нові пригоди команд у півфіналі. Це був бампербол – весела, але фізично складна гра у футбол та стратегію оборони прапора у великих надувних м’ячах. Локація подарувала неймовірні емоції, азарт та командний дух.

На цій локації учасники показали свою справжню силу та активність. Але команда «Екологів» виявилась слабшою, та не пройшла до фіналу реаліті-шоу, ставши першими напівфіналістами в історії реаліті-шоу.

Четверта серія – фінал, який всі так чекали. Дві команди – «АДОМ» та « Електрики». Локація – мотузковий парк. Місце, де гра проходить на висоті у прямому та переносному сенсі цього слова. Місце, де від кожного гравця залежить довгоочікувана перемога.

Висота лоскоче нерви, але команди гідно боролися і з невеликим відривом часу перемогла команда АДОМу. Саме вони стали першими переможцями в історії реаліті-шоу #BeketovUrbanFest.

Протягом двох місяців студенти разом долали свої страхи, жахалися в квест- кімнаті, поринали у віртуальну реальність, відлітали від ударів бампер-шарів  та боялися оступитися на висоті.

Ми змагалися, переживали, вболівали, щоб дізнатися, хто сильніший своєю силою духу та волею. Ми зробили це разом! Перше в Україні студентське Instagram реаліті – шоу відбулося!

Профком Харківського національного університету 

міського господарства імені О. М. Бекетова

Схожі публікації


Догори