Сучасні підходи до комунікації в публічному просторі

27 квітня 2021 року працівники офісу Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки взяли участь у вебінарі із теми: «Сучасна комунікація онлайн: безпечно, ефективно та результативно» який провів ЦК Профспілки працівників освіти і науки України на платформі Zoom.

Відкрив вебінар Георгій Труханов, Голова Профспілки працівників освіти і науки України, який наголосив на першочергових завданнях Профспілкової організації.

Цілі та завдання вебінару озвучила Інна Михальченко, завідувачка відділу інформаційного забезпечення та комунікацій ЦК Профспілки.

Валерія Деспайне, програмний співробітник з координування мережі ЄКПО по Центральній та Східній Європі й питань солідарності, Гаель Давід, спеціаліст з комунікацій ЄКПО та Катерина Малюта-Осаулова, працівник міжнародного відділу ЦК Профспілки познайомили учасників з міжнародним досвідом роботи у сфері комунікацій, надали рекомендації, щодо залучення аудиторії до блогів, вебсайтів та соціалних мереж.

Наталія Величко, спеціалістка з дизайну та діджитал комунікацій проєктів ЄС, МОП розкрила покроковий алгоритм роботи, щодо просування сторінок організації у соціальній мережі «Фейсбук».

Антон Кушнір, тренер з цифрової безпеки Лабораторії цифрової безпеки, SAFETAG аудитор та Аліна Елєвтєрова, консультантка з цифрової безпеки Лабораторії цифрової безпеки надали дієві поради щодо безпеки в Інтернеті та захисту власних технічних пристроїв.

Родзинкою заходу став інтерактивний квіз проведений у вебсервісі «Кахут» від Олексія Михальченка, заввідділу технічного забезпечення та захисту інформації ЦК Профспілки у якому Руслан Пархоменко, заступник голови Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України у справах молоді та студентів, виборов почесне перше місце та отримав подарунок від ЦК Профспілки працівників освіти і науки України. Вітаємо Руслана, так тримати!

Дякуємо організаторам та спікерам вебінару за корисну, інформативну, практично спрямовану інформацію, яка надзвичайно актуальна зараз – в епоху діджиталізації усіх сфер діяльності України.

Черкаська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України найближчим часом планує провести аналогічне навчання для профспілкових лідерів Черкаської області. 

 

Черкаська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори