Вінниця: офлайн нарада та розширене засідання президії

10 червня 2021 року в актовій залі Федерації профспілок Вінницької області відбулася планова нарада та розширене засідання президії комітету облорганізації Профспілки. Ці заходи проходили організовано, з дотриманням усіх правил, процедур та вимог протиепідемічної безпеки: використання масок, дезінфекторів, збереження соціальної дистанції.

Усі присутні мали змогу отримати вичерпну інформацію з актуальних питань. Так, про реєстрацію Галузевої угоди в юстиції та підготовку підписання регіональної угоди з Департаментом Гуманітарної політики Вінницької ОДА; створення робочої групи від обласної організації Профспілки в підготовці прийняття майбутньої угоди а також питання діджиталізації Профспілки висвітлив голова обласної організації Профспілки Сергій Георгійович Пугачов.

Про нове в трудовому законодавстві проінформувала юрисконсульт Ольга Анатоліївна Кутик, а інформацію щодо дитячого та літнього оздоровлення озвучила заступник голови обласної організації Профспілки Світлана Віталіївна Горобець. Питання фінансової звітності окреслила головний бухгалтер Ірина Василівна Пасєка.

Після виступів кожного зі спікерів, усі бажаючі мали можливість поставити свої запитання та отримати на них чітку відповідь.

На засіданні президії було виділено профспілкові виплати членам профспілки на суму 69 тисяч 500 гривень.

Вінницька обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори