Вітаємо Черкаську санаторну школу з ювілеєм!

21 жовтня 2021 року Комунальному закладу «Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради» виповнилося 60 років.

Школа пройшла шлях від трудової школи-інтернату для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до санаторної школи для дітей з вадами опорно-рухового апарату.

Святково вбраний заклад освіти зустрічав школярів і гостей яскравим вернісажем «Квіти для рідної школи», фотосушкою «З днем народження!» та ювілейною фотозоною.

Привітали й ветеранів, які долучилися до становлення закладу, пережили перипетії, викликані часом, активно сприяли розвитку закладу.

Добрі слова, адресовані школі, і улюблені пісні єднали всіх причетних до святкування. Знаковою подією стало символічне створення портрету школи й вже традиційна акція "Обійми рідну школу".

Яскравим закінченням ювілею КЗ «Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради» став святковий концерт, на якому були присутні Анатолій Іванович Стеценко, голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, Ганна Петрівна Федорченко, член президії обкому Профспілки, голова міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Подарунками до свята членам колективу школи стали Почесні грамоти президій обласного та міського комітетів Профспілки та нагородження премією Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України імені Народного вчителя О.А. Захаренка, з врученням диплому Лауреата премії, директорці Людмилі Володимирівні Шарапі.

На завершення свята глядачів об'єднала пісня «Сім'я», яка вже стала символом школи. Саме в такі емоційні моменти розумієш, що, попри вік, заклад упевнено рухається у майбутнє, керований професійним директором, з талановитим, творчим колективом, усебічною підтримкою батьків і друзів.

Бажаємо всім учням, вчителям, технічному персоналу  і керівництву Комунального закладу «Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради» подальшої плідної діяльності,  процвітання та нових звершень!


 Черкаська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори