Чергове засідання президії та онлайн-нарада для голів організацій Профспілки

11 листопада 2021 року у форматі онлайн відбулося 16 засідання президії Черкаського обкому Профспілки. На порядку денному розглядалися питання про реорганізацію структури Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України у ході реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, про навчання профспілкового активу у 2021/2022 навчальному році, про нагородження, фінансову підтримку, грошове та матеріальне заохочення членів Профспілки тощо. 

Після обговорень та внесення пропозицій щодо питань порядку денного, президія прийняла ряд відповідних постанов.

До річниці ХХ звітно-виборної конференції Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України члени президії проаналізували роботу організації за даний період.

Цього ж дня в онлайн-режимі відбулася робоча нарада для голів міських, районних, об’єднаних організацій Профспілки, первинних профспілкових організацій закладів вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти. Відкриваючи роботу заходу голова Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Стеценко коротко озвучив найголовніші питання, які розглядалися на президії. Наголосив на кроках, які зробила Профспілка з приводу врегулювання проблем, пов’язаних з карантинними обмеженнями та вакцинацією працівників освіти.

Ніна Плясунова, заступниця голови доповіла про результати реорганізації структури обласної профспілкової організації, а саме перейменування назв територіальних організацій Профспілки відповідно до адміністративно-територіальної реформи. Озвучила ще ряд важливих організаційних питань, на які головам профорганізацій найближчим часом необхідно звернути особливу увагу.

Далі нарада відбувалася у форматі діалог-сесії, на якій обговорили складні ситуації та нюанси пов'язані з відстороненням невакцинованих освітян від роботи з 8 листопада 2021 року. Іван Берестовий, завідувач відділу правового захисту та охорони праці Черкаського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України надав рекомендації та відповіді на запитання.

Світлана Кохан, головний бухгалтер Черкаського обкому Профспілки працівників освіти і науки України озвучила фінансові питання та проаналізувала виконання профспілкового бюджету територіальних організацій Профспілки.

Такий формат роботи президії обкому і комунікація з головами організацій на відстані сприяють швидкому і якісному реагуванню Профспілки на освітні виклики сьогодення.

 

Черкаський обком Профспілки

Схожі публікації


Догори