День студента на Вінниччині

Міжнародний день студентів вже багато років традиційно відзначають у всіх вищих навчальних закладах Вінниччини. Зважаючи на карантинні обмеження формат святкування змінився, став іншим, але головне – не втратив дух молодості, енергії, запалу, надії, прагнення кращого для країни, для світу, для себе. Ці слова – про конкретних людей, звичайних студентів, студентських лідерів, профспілкових активістів.

Обласна організація Профспілки завжди підтримує і надає всебічну допомогу студентським профспілковим організаціям, окремим студентам, Міжнародний день студентів – ще одна нагода відзначити кращих.

Згідно з рішенням президії комітету Вінницької облорганізації Профспілки працівників освіти і науки України з нагоди Міжнародного дня студентів відзначено профспілкових активістів-студентів навчальних закладів Вінницького державного педагогічного університету, Вінницького національного технічного університету, Вінницького національного аграрного університету, Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу, Барського гуманітарно-педагогічного коледжу, Барського коледжу транспорту та будівництва Почесними грамотами облорганізації Профспілки та грошовими преміями. Це дало можливість студентам в повній мірі відчути радість свята.  


 

Вінницька обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори