День Студента у Вінницькому державному педагогічному університеті

Цьогоріч Міжнародний День Студента у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського розпочали відзначати 15 листопада урочистостями, під час яких було відзначено ректорською відзнакою, грамотами та премією профкому найкращих студентів вишу.

З вітальними словами до молоді звергнувся голова Вінницької обласної організації Профспілки Сергій Пугачов. Він побажав їх цікавих років навчання та вручив грамоти обласного комітету Профспілки і премії найкращим студентським профспілковим активістам університету.

Далі на сцені відбулося чудове дійство – прем’єра «Танці з зірками», під час якого свої таланти продемонстрували танцювальні пари викладачів зі студентами.

16 листопада естафету святкування перейняв профспілковий комітет, який організував ювілейний СтудКвест. На всій території університету було розміщено локації з різними завданнями (інтелектуальні, на логіку, на швидкість, фізичну витривалість, розважальні).

11 команд, у склад яких входили представники різних факультетів, змагались у запеклій боротьбі. Перемогу здобула команда «Максимус».

Всі учасники і призери отримали призи від профкому університету і подарунки від спонсорів заходу.

Вінницька обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори