Студенти УжНУ безкоштовно каталися на міській ковзанці

Повправлятися у катанні на ковзанах чи й навіть вперше спробувати на них стати мали нагоду студенти УжНУ протягом минулого тижня. Що це за ініціатива і чи буде така акція ще, знає Медіацентр.

«До профкому та студради студентів УжНУ звернулися представники ковзанки «Ice Land» і запропонували нам соціальне катання для студентів, – розповідає в. о. голови студради Ярослав Шелемба. – Це вперше університет долучився до такої ініціативи. Ми поширили через голів факультетських студрад і профкомів гугл-форму. Труднощів завдала дистанційна форма навчання, бо молодь не знала, чи буде в Ужгороді, можливо, це припаде на модулі. Тому кожен міг вказати в анкеті день і час, коли хоче прийти покататися. Далі ми сформували списки охочих і розподілили їх так, аби всім було зручно. Загалом заповнило онлайн-анкети понад 500 студентів».

Зі слів Ярослава, до катання долучилися представники більшості факультетів. Студенти платили лише за оренду ковзанів, саме ж катання було безкоштовним. Ну, а тим, хто має власні ковзани, – пощастило, бо для них розваги не потребували жодних витрат. Найбільше студентів прийшли кататися в останній день акції – у п’ятницю.

Також Ярослав Шелемба додає: «Ми вже говорили про продовження цієї ініціативи. Поки не обіцяємо, але є імовірність, що після Нового року чи в лютому акцію для нас повторять».


 Медіацентр УжНУ

Схожі публікації


Догори