Сьогодні – Міжнародний День безпечного Інтернету

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету – Safer Internet Day – під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». Це буде вже 20 День безпечного Інтернету.

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. 

Центр кращого Інтернету представляє Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні. Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

Повідомляйте про свої події у соціальних мережах, використовуючи хештеги #SID2023 або #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету, #ДеньБезпечногоІнтернету2023

7 лютого освітяни запрошуються на онлайн-марафону до Дня безпечного Інтернету

Захід відбудеться в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України

З 12:00 до 16:00 приєднуйтеся до трансляції, аби почути виступи та дискусії від спікерів наживо, та переглядайте запис заходу після його завершення.

Участь у марафоні – безоплатна. Для перегляду трансляцій реєструватися не потрібно: просто відкрийте та дивіться.

Усі матеріали та записи виступів будуть опубліковані на сайті заходу.

Пресслужба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори